Погледни през шпионката преди да отвориш вратата!

November 6, 2014 от  
Публикувано в Здраве

nuxe-aroma-perfection-finalАко трябва да опиша своето ежедневие, бих го обобщила с една единствена дума – стрес. Той се чете във всяка моя клетка. Натрапчив и ежедневен, като неканен гост е влязъл в дома на моето тяло и се е наместил удобно в креслото на моята кожа. Не съм го канила или търсила, но е факт. Все по-често си давам сметка, че живота с този съквартирант е труден и съсипващ. Питала съм се хиляди пъти какво да направя, за да си отиде, да ме остави на мира. Пробвала съм и най-стария и изпитан вариант, да погледна часовника си многозначително и да се надявам да се досети…

Нека Ви разкажа: надзърнах в циферблата и видях отражението на своето лице. Не всичко вървеше по мед и масло с напредването на годините. Кожата ми се беше променила и изискваше все повече грижи, за да не изглежда усмивката ми като прикачена картинка от детска книжка. За това потърсих най-доброто на пазара и открих своя продукт – NUXE AROMA PERFECTION CREAM от Enzo.bg. Серия за цялостна грижа за лице, която с магическа пръчка се включва в борбата с несъвършенствата по кожата. Моят ритуал за красота започна именно с тази фина емулсия. Помня, че нямах търпение да прочета информацията на опаковката. Пишеше, че стяга порите, изглажда релефа и се грижи за премахването на петната, сбогуването с лъщящия ефект на кожата и досадните червенини.
Акцентът на марката е поставен върху всеки един от изброените „проблеми”. Поставям кавички, тъй като ако погледнем реално всеки от нас притежава поне една от тези характеристики и безброй пъти се е борил с тях под различни форми, но уви… без особен резултат. NUXE AROMA PERFECTION CREAM атакува всеки един от компонентите, причина за ежедневното неудобство. Не е приятно и безспорно естетично, лицето ни да е покрито с петънца, в червения светлинен спектър, какво говорим за ефекта на мазната кожа? Този продукт е насочен към комбинирана и мазна кожа. Ще се запитате как работи. Нанася се сутрин или вечер, може да изберете и двете часови зони, така ефектът ще е по-бърз, почиства кожата, в това число ексфолира нежно, като крайният резултат е успокояване на епидермиса и видимо намалено омазняване.

Допълнителните екстри, за които дори не дръзвах да помечтая бяха стягане на порите, премахване на възпаления (нанесени лично от мен, в желанието си да преборя някоя пъпка), изгладен релеф, който подобри и омекоти текстурата на кожата ми.

NUXE AROMA PERFECTION CREAM има фина и лека структура, като воал обгръща лицето и никога не оставя мазен филм върху него. Попива мигновено. Съставките на тази магия са екстракт от ливадник, дива теменуга, комбинация от цинк и L-PCA, оризовата пудра, салициловата киселина с акациев полизахрид.

След първата седмица на употреба, започнах тайно да съжалявам, че предписанието не е – използвайте го всеки час. Наслада и удоволствие в едно. Грижата от която имах нужда, вече стоеше на рафта в банята ми. Онзи, неканения, полегнал на моето кресло с тихи стъпки беше напуснал дома ми. Всичко започва с малка първа крачка. Взех решение и се погрижих за себе си, за тялото и за душата си. Едно е сигурно – вече няма да отварям вратата на непознати!

Random Posts

Рекламирай тук

Оставете коментар

Изкажете мнението си...
Ако желаете снимка, вземете си от Граватар!